Handscanners

Hieronder vind u een beknopt overzicht van de merken die wij kunnen leveren. Echter is het mogelijk om specifieke merken op te vragen bij ons.

LXE

Innovatieve heftruck- , handheld- en wearable computers waarop u kunt vertrouwen! Met behulp van de robuuste en betrouwbare draadloze computers van LXE kunt u uw bedrijfsnetwerken uitbreiden voor mobiele gebruikers in veeleisende omstandigheden. Gebruik de robuuste draagbare computers van LXE om kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

Honeywell / HandHeld Products

Honeywell Scanning & Mobility is een wereldspeler van high-performance image- en laser- gebaseerde scanapparatuur, waaronder verstevigde mobiele en barcode scanners. Handheld products heeft het breedste aanbod van apparatuur in de gehele barcode scanner markt, waaronder zorg, retail, transport en logistiek.

Intermec

De juiste technologieën en de juiste ideeën: samengebundeld voor u. Dankzij de steun van de experts van Intermec en onze 40 jaar ervaring en innovatie op het gebied van AIDC kunt u in totale gemoedsrust uw eigen visie voor uw supply chain implementeren.

Motorola / Symbol

Symbol Technologies werd opgericht in 1975 en is een producent en wereldwijde distributeur van mobiele computers, de infrastructuur voor draadloze WLAN-netwerken, en RFID- en barcodelezers voor o.a. supermarkten. Wereldwijd heeft het bedrijf 5400 werknemers.

IP Waardes

De IP-codering (Ingress Protection) is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie van elektrische of elektronische apparatuur.
De IP-aanduiding heeft twee cijfers, het eerste geeft de beschermingsgraad tegen aanraken en indringen van voorwerpen, het tweede de beschermingsgraad tegen vocht.